MENY:

MINE SPONSORER

Uten disse fantastiske, hjelpsomme og generøse firmaene og folkene, hadde minihuset mitt aldri blitt så spektakulært som det har blitt. Tusen, tusen takk fra bunnen av mitt hjerte ❤️

ikea.com

Trenger du noe som helst til hjemmet ditt, er IKEA stedet å gå! Kjøkken, bad, soverom, bord, stoler, høyttalere, servietter og alt av kontorutstyr.

bergeneholm.no

Alt av treverk til huset ditt enten det er kledning innvendig eller utvendig panel, så bør du ta en titt innom Bergene Holm før du bestemmer deg.

philips-hue.com

Lys skaper stemning som igjen skaper følelser. Philips Hue tilbyr lys både til inne og ute, og i alle former og fasonger. Alt kan styres med mobil og stemme.

Sponsor Etman

etman.no

Her får du alt av el-materiell! Et hvert hjem trenger stikkontakter, sikringsskap, ledninger, varmekabler og hundre andre ting. Ta en tur innom Etman – der får du til og med designer-kontakter!

bravida.no

Din solide elektriker er aldri langt unna når du velger Bravida som har kontorer over hele Norge, Sverige, Danmak og Finland. Vil du ha kvalitet i tillegg, er valget enkelt!

fibaro.com

Et smart hjem er også et trygt hjem! Fibaro er verdensledende innen smart-hjem-produkter og har alt du trenger av sensorer for et trygt og gøyalt hjem. Oppgrader hjemmet ditt med de siste produktene for et automatisert hjem, slik du kan slappe av.

cinderellaeco.com

Når naturen kaller, men man samtidig ønsker en økonomisk, naturbevarende og mobil løsning. Cinderella Forbrenningstoaletter er i verdensklasse og tilbyr både stil, komfort og god brukervennlighet.

vestfoldminihus.no

Ingen over og ingen ved siden! Minihus-byggmestere (både med og uten hjul)! Vestfold Minihus har bygget mitt hus, og det er så mye presisjon og finsnekring og kvalitet i alt de har gjort. Det er ingen tvil om hvem som er kongen på minihushaugen!

yalehome.com

Et ordentlig hjem krever en ordentlig smart dørlås! Yale er i toppklasse og har alle sikkerhets-sertifikater på plass. Lås opp døra med kode, brikke, tidsstyring eller ved å nærme deg huset. Koble sammen huset slik at når du åpner døren, skrus alle lys på!

hoiax.no

Gode, trygge varmtvannsberedere, rør-i-rør-system og vannbåren varme er ekspertfeltene til Høyax. De er markedsledende innen sitt felt, og finnes i de tusen hjem – med god grunn!

skoveng.no

Trenger du et løft? Stort eller smått? Disse kule folkene lot til og med ei nonne få løfte på plass klosteret sitt! Disse gutta tar ALLE oppdrag! Raske, dyktige og morsomme – perfekt pakke!

skolt.no

Et godt fundament, både i livet og under huset, er kjempeviktig! Store stein, små stein, sand, grus og pukk. Alt du trenger for å stå støtt i mange år, og om du vil utvide ditt område, er Skolt et steinbra valg!

gulvmax.no

Som navnet lyder, får du Max Gulv her. Velg mellom ektre tregulv, belegg, vegg-til-vegg tepper – og alt levert rett hjem!

swedoor.no

Det er noe litt mystisk med dører. Ytterdører, innerdører så vel som skyvedører er alle portaler til neste del av din fremtid. Har du tenkt på det? Og at utsiden av ytterdøren er det første og siste du ser når du kommer hjem.

easee.com

En solid, fargerik og atpåtil norskprodusert el-billader til tjeneste! Den er kraftfull og passer til alle typer biler! Den er også smart og lader bilen din når strømprisene er lavest. 

loftnets.com

Et sterkt nett kan fungere som en ekstra etasje, som en romdeler, som en seng mellom katamaranens to bauer. Utnytt plassen til det ytterste ved å tilføre et nett! Anbefales spesielt i minihus for å både beholde det luftige rommet, men samtidig få ekstra plass å slappe av på.

dansani.no

Når dansk design møter baderom, ja da snakker vi om Dansani. Flotte, pene kvalitetsmøbler til badet ditt fra naturlige materialer i en behagelig skandinavisk stil.

hyttetorget.no

Alt, og da mener jeg absolutt ALT du trenger til hytta di finner du her! Renseanlegg for vann, utemøbler, solceller, forbrenningstoaletter og hvitevarer på gass. Alt du trenger – på ett sted!

fibo.no

Skal du pusse opp badet? Kjøkken? Vil du ha nye benkeplater et sted? Veggplater? Sjekk ut Fibo! Her får du veggplater både til kjøkken og bad og hvor du enn ønsker. I tillegg får du benkeplater på spesialmål!

plexon.no

Jeg tipper at du ikke har tenkt på alle bruksområdene til plexiglass. Plexi kan brukes som gulv og trappetrinn så vel som vinduer, sprutvegg på kjøkkenet og dekor – og med LED lys, til og med! Ta en titt på siden deres og bli inspirert!

øsvarme.no

Hos ØS Varme får du varmekabler for alle formål! Gulvvarme, frostsikring, snøsmelting, betongherding og for fartøy. Også varmekabler for våtrom. Hold deg varm!

stormvvs.no

Din lokale rørlegger i Moss, Vestby og omegn! Disse guttene er effektive, hyggelige og pålitelige. Det er godt å ha en fast rørlegger man kan stole på og regne med. Disse folka er mine og jeg anbefaler dem på det varmeste!